Aplicația unificată Microsoft Teams este disponibilă pe toate platformele

Software

Microsoft Teams, platforma de colaborare de la Microsoft, a devenit un instrument indispensabil pentru mulți utilizatori din întreaga lume. Recent, Microsoft a anunțat o actualizare majoră care va transforma modul în care utilizatorii interacționează cu aplicația Teams, unificând conturile de muncă, personale și educaționale într-o singură aplicație Teams.

Această unificare a aplicației Teams reprezintă un pas important în direcția simplificării experienței utilizatorilor, permițându-le să gestioneze mai ușor multiple conturi și să colaboreze fără probleme. Utilizatorii vor putea adăuga sau accesa conturi suplimentare selectând imaginea de profil din colțul din dreapta sus, atunci când sunt conectați la Teams. Conturile de muncă, personale și educaționale se vor deschide în ferestre alăturate dintr-o singură aplicație Teams.

Pentru utilizarea personală, toți utilizatorii, inclusiv cei de pe Windows 10 și Mac, pot acum să se conecteze și să colaboreze cu oricine, oricând, gratuit, atunci când se autentifică cu un e-mail personal. Este posibil să programați întâlniri gratuite și să invitați participanți cu un simplu link de aderare. Sau să creați o Comunitate pentru a aduce grupul împreună, cum ar fi liga de fotbal fantasy sau organizația părinților școlii, într-un spațiu comun cu apeluri, chat, partajare de fișiere și multe altele.

Administratorii de întreprinderi care au setat restricții de autentificare pentru utilizatorii lor vor avea aceste restricții respectate. Actualizarea aplicației desktop Teams care suportă toate tipurile de conturi este acum disponibilă, alăturându-se aplicațiilor mobile pe Android și Apple. Dacă aveți deja Teams pe desktop, aplicația dvs. se va actualiza automat. De asemenea, puteți descărca aplicația astăzi de aici.

Această evoluție a aplicației Teams subliniază angajamentul Microsoft de a îmbunătăți continuu produsele sale pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor săi. Unificarea conturilor într-o singură aplicație Teams facilitează o colaborare mai eficientă și elimină barierele dintre viața profesională, personală și educațională, permițând utilizatorilor să navigheze cu ușurință între diferitele aspecte ale vieții lor digitale.

Mai multe informații și sursa: Microsoft

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *