Apple lansează iOS 18

Apple

Apple a lansat iOS 18, cea mai recentă actualizare a sistemului de operare pentru iPhone, care promite să aducă un nivel fără precedent de personalizare și inteligență pe dispozitivele utilizatorilor. Disponibilă de astăzi, iOS 18 oferă noi modalități de personalizare a ecranului principal și a centrului de control, cea mai mare redesenare a aplicației Photos și îmbunătățiri majore ale aplicațiilor Messages și Mail.

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici este introducerea Apple Intelligence, un sistem de inteligență personală care combină puterea modelelor generative cu contextul personal pentru a oferi o inteligență incredibil de utilă și relevantă, protejând în același timp intimitatea și securitatea utilizatorilor.

Personalizare Extinsă

iOS 18 permite utilizatorilor să-și personalizeze ecranul principal în moduri noi și incitante, plasând pictogramele aplicațiilor și widgeturile pentru a încadra tapetul sau pentru a crea un aspect ideal pe fiecare pagină. De asemenea, utilizatorii pot alege cum sunt prezentate pictogramele aplicațiilor și widgeturile – luminos, întunecat sau cu o nuanță colorată – sau pot face pictogramele aplicațiilor să apară mai mari pentru un aspect simplificat. Centrul de control a fost redesenat pentru a fi și mai flexibil, cu grupuri puternice de controale, inclusiv favorite, redarea media, controalele pentru casă și conectivitate, și o nouă galerie de controale care prezintă opțiuni din aplicații terțe, organizate astfel încât să fie întotdeauna la o simplă glisare distanță.

Redesenarea Majoră a Aplicației Photos

Actualizarea majoră a aplicației Photos facilitează găsirea și retrăirea momentelor speciale. Layout-ul simplificat și frumos pune biblioteca într-o viziune unificată, dar familiară. Noile colecții, cum ar fi Zilele Recente, Oameni & Animale de Companie și Călătorii, organizează automat biblioteca cu inteligența pe dispozitiv, astfel încât utilizatorii să petreacă mai puțin timp căutând și mai mult timp bucurându-se de amintirile lor. Utilizatorii pot personaliza experiența cu un layout personalizabil care reflectă ceea ce este cel mai important pentru ei și pot fixa colecțiile favorite pentru a le menține ușor accesibile.

Moduri Puternice de a Rămâne Conectat în Messages și Mail

Messages oferă actualizări majore ale modurilor în care utilizatorii își exprimă și rămân conectați. Opțiunile de formatare, cum ar fi bold, italic, subliniere și tăiere, permit utilizatorilor să transmită mai bine tonul; efectele de text complet noi aduc cuvintele, frazele și propozițiile la viață; emoji și sticker Tapbacks oferă utilizatorilor nenumărate moduri de a reacționa într-o conversație; și utilizatorii pot compune un iMessage pentru a-l trimite mai târziu. Pentru momentele când conexiunile celulare și Wi-Fi nu sunt disponibile, Messages via satelit conectează utilizatorii la un satelit din spațiu direct din aplicația Messages pentru a trimite și primi texte, emoji și Tapbacks prin iMessage și SMS.

Această actualizare marchează începutul unei noi ere entuziasmante de inteligență personală, cu Apple Intelligence care oferă experiențe intuitive, puternice și instantaneu utile, care vor transforma experiența iPhone, toate având la bază intimitatea.

iOS 18 este o dovadă a angajamentului continuu al Apple de a inova și de a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. Cu această nouă actualizare, iPhone devine mai mult decât un simplu dispozitiv; devine un partener inteligent și personalizat care îmbogățește viața de zi cu zi a utilizatorilor săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *