PDF Candy: procesator online de fișiere PDF

Web

PDF Candy este un serviciu care conține peste 46 de instrumente pentru procesarea online a fișierelor PDF.Acest serviciu oferă peste 40 de diferite instrumente pentru a lucra cu fișierele PDF, cum ar fi conversia fișierelor din format PDF, conversia fișierelor în PDF și puteți continua cu operații cum ar fi deblocarea, divizarea, ștergerea unei pagini, blocarea/deblocarea unui fișier PDF, etc.

Puteți încărca fișiere de pe diskul local din Dropbox sau din Google Drive.Fișierele PDF încărcate nu trebuie să depășească 10MB ca dimensiune.

Fișierele procesate pot fi descărcate direct, fără a fi nevoie să le distribuiți prin e-mailuri pentru a descărca fișierele.Puteți salava fișierele direct în Google Drive, Dropbox sau puteți obține link-ul fișierului pentru al partaja sau puteți descărca fișierele pe smartphone prin intermediul codului QR.

De asemenea, nu există nici o limitare a numărului de fișiere care trebuie încărcate pe site, singura limitare este ca fișierul PDF pe care îl încărcați să nu depășească 10MB ca dimensiune.

PDF Candy este un serviciu util, care conține multe intrumente pentru lucrul cu fișierele PDF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *