Qualcomm lansează platforma mobilă Snapdragon 7s Gen 3

Other

Tehnologia avansează cu pași agigantați, iar Qualcomm nu este străin de acest progres. Compania a anunțat recent lansarea platformei mobile Snapdragon 7s Gen 3, o inovație care promite să aducă experiențe remarcabile de inteligență artificială (AI) pe dispozitivele smartphone mai accesibile.

Snapdragon 7s Gen 3 reprezintă cea mai recentă adăugire la segmentul „s” al seriei 7, care selectează caracteristici speciale din seria 7 pentru a face tehnologiile avansate Qualcomm mai accesibile. Aceasta include AI generativ, jocuri mobile, funcții de cameră și video și multe altele.

Platforma atinge noi înălțimi de performanță, cu o îmbunătățire de aproape 20% a performanței CPU datorită noului CPU Qualcomm® Kryo™, până la 40% accelerare GPU, peste 30% performanță AI îmbunătățită și o economie generală de energie de 12%.

Producătorii OEM de frunte, inclusiv Realme, Samsung, Sharp și Xiaomi, sunt așteptați să anunțe adoptarea Snapdragon 7s Gen 3 în lunile următoare. Această platformă este un alt punct de dovadă al angajamentului Qualcomm de a livra cele mai bune experiențe mobile consumatorilor la fiecare nivel de preț.

Noua platformă oferă capacități AI generative pe dispozitiv, cu suport pentru modele de limbaj mari (LLMs), inclusiv Baichuan-7B, Llama 2 la 1B parametri și altele. De asemenea, prezintă noi experiențe de jocuri mobile pline de aventură, alimentate de puternicul GPU Qualcomm® Adreno™, și caracteristici profesionale de captură foto și video, cum ar fi ISP triplu de 12 biți și 4K sHDR.

„Snapdragon 7s Gen 3 va aduce cele mai bune caracteristici ale seriei 7 pe mai multe dispozitive de nivel mediu, selectând caracteristici de top ale seriei 7, inclusiv suport AI pe dispozitiv”, a spus Chris Patrick, vicepreședinte senior și director general al handseturilor mobile, Qualcomm Technologies, Inc. „Această platformă este un alt punct de dovadă al angajamentului nostru de a oferi cele mai bune experiențe mobile consumatorilor la fiecare nivel de preț.”

Snapdragon 7s Gen 3 va fi inițial adoptat de Xiaomi, cu primul dispozitiv așteptat să fie anunțat luna viitoare. Pentru a afla mai multe despre partenerii care susțin această platformă, vizitați foaia de citate a partenerilor. Pentru mai multe informații despre noua platformă, vizitați rezumatul produsului sau site-ul web.

Această nouă platformă marchează un pas important în democratizarea tehnologiei AI, permițând unui număr mai mare de utilizatori să se bucure de experiențe mobile îmbunătățite. Cu Snapdragon 7s Gen 3, viitorul tehnologiei este mai accesibil și mai promițător ca niciodată.

mai multe informații, sursa și imagine: Qualcomm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *