Telekom Romania Mobile anunță lansarea T Phone 2 și T Phone 2 Pro

Smartphone

Telekom Romania Mobile a anunțat lansarea a două noi modele de smartphone-uri 5G, T Phone 2 și T Phone 2 Pro, care promit performanțe îmbunătățite pentru multitasking, gaming și streaming, la prețuri accesibile pentru toți utilizatorii.

Performanță și Sustenabilitate Noile modele T Phone 2 și T Phone 2 Pro vin cu un procesor Snapdragon® 6 Gen 1, care oferă o experiență de utilizare de înaltă calitate. Ecranele FHD+ de 120 Hz și camerele de 50 megapixeli asigură claritate și fluiditate în utilizare. În plus, ambele modele se remarcă prin sustenabilitate, obținând scoruri excelente în Eco Rating: 88/100 pentru T Phone 2 și 84/100 pentru T Phone 2 Pro.

Design Eco și Actualizări Prolungate T Phone 2 și T Phone 2 Pro sunt ambalate în materiale sustenabile, fără plastic, și se caracterizează printr-un grad peste medie de reciclare. De asemenea, telefoanele primesc actualizări de software și securitate timp de 5 ani, cu actualizări lunare în primii 3 ani și trimestriale în următorii doi ani.

Disponibilitate și Oferte Speciale Modelele vor fi disponibile în România începând cu 23 mai 2024. T Phone 2 va fi inclus la achiziție cu abonamentul Nelimitat 15, iar T Phone 2 Pro cu abonamentul Nelimitat 19, pentru contractele încheiate pe 24 de luni. Clienții care achiziționează online vor primi cadou o pereche de căști wireless T-Buds și, în limita stocului disponibil, un pluș magenta.

Andreea Cramer, Chief Commercial Officer la Telekom Romania Mobile, a declarat: “Suntem încântați să aducem noua generație de telefoane T Phone 2 și utilizatorilor din România. Noile modele îmbină performanța tehnologică, prețul accesibil și caracteristici de sustenabilitate remarcabile, garantate de eticheta ‘#GreenMagenta’, într-o ofertă atractivă.”

Pentru mai multe detalii despre noile modele T Phone 2 și T Phone 2 Pro, vizitați site-ul Telekom Romania Mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *