UpdateHub: o aplicație care simplifică actualizarea software-ului

Software

Doriți să vă mențineți computerul la zi și securizat, dar nu aveți timp sau răbdare să verificați manual fiecare actualizare disponibilă? Atunci aveți nevoie de UpdateHub, o aplicație prietenoasă cu utilizatorul care vă permite să verificați și să instalați rapid actualizările pentru sistemul de operare și aplicațiile instalate pe dispozitivul dvs. cu sistemul de operare Windows.

UpdateHub1

UpdateHub este mai mult decât un simplu verificator de actualizări. Este și un instrument care vă oferă informații detaliate despre fiecare actualizare, inclusiv notele de lansare și numerele de versiune. Astfel, puteți fi la curent cu schimbările și îmbunătățirile aduse software-ului dvs.

UpdateHub 2

UpdateHub nu actualizează doar aplicațiile. Poate actualiza și aplicațiile din Microsoft Store și întregul sistem de operare. De asemenea, este mai bun decât majoritatea celorlalte aplicații similare.

Imagine comparativă

În plus, UpdateHub are o funcție de revenire(Rollback). Această funcție înseamnă că puteți reveni rapid la versiunea anterioară dacă nu vă place o actualizare sau ați actualizat din greșeală.

UpdateHub este o aplicație gratuită și sigură. Toate aplicațiile/software-urile descărcate prin această aplicație provin din surse oficiale de încredere. Windows Defender le scanează și verifică hash-ul de securitate pentru fiecare aplicație descărcată pentru a preveni modificările neautorizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *