Yahoo Mail: Redesign mai curat și funcții AI

AI News

Yahoo Mail a anunțat lansarea uneia dintre cele mai semnificative actualizări ale experienței desktop din ultimul deceniu. Cu utilizatorii Yahoo Mail verificându-și inboxul de două până la șase ori pe zi, noul design și noile funcții sunt menite să simplifice gestionarea emailurilor și a sarcinilor.

yahoo mail

Funcții Noi și Îmbunătățiri

1. Inbox Prioritar și Rezumate AI: O filă nouă de inbox prioritar evidențiază automat mesajele importante, oferind și rezumate generate de AI ale conținutului emailului.

2. Acțiuni Rapide: Utilizatorii pot efectua acțiuni direct din inbox, precum adăugarea unui eveniment în calendar, urmărirea unui colet sau verificarea detaliilor unei rezervări.

3. Panou de Sarcini: Un nou panou pentru sarcini evidențiază cele mai importante sarcini și mesaje.

4. Design Intuitiv: Experiența desktop va avea un design mai curat și mai ușor de navigat, cu elemente vizuale îmbunătățite.

Avantaje

Aceste îmbunătățiri sunt menite să răspundă nevoilor utilizatorilor de a gestiona mai eficient multiple conturi de email, de a sortarea programului zilnic și de a urmări comenzi, făcând astfel viața de zi cu zi mai ușoară.

Disponibilitate

Noua experiență desktop va fi disponibilă pentru utilizatorii din SUA, iar experiența mobilă va urma în lunile următoare. Utilizatorii existenți vor avea opțiunea de a trece la noul design.

Pentru mai multe detalii, vizitați Yahoo Mail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *