Spotify lansează un cont pentru tinerii ascultători sub 13 ani

Știri

Spotify își extinde serviciile pentru a oferi o experiență muzicală îmbunătățită pentru tinerii ascultători care fac parte din planurile de familie. Într-o mișcare recentă, Spotify a lansat un program pilot pentru un cont Premium de muzică destinat ascultătorilor tineri sub vârsta de 13 ani (sau echivalentul local de piață). Acest cont gestionat va fi disponibil exclusiv ca parte a planului Premium Family în Danemarca, Noua Zeelandă și Suedia.

Prin acest nou cont gestionat, tinerii ascultători vor putea să se bucure de multe dintre caracteristicile și funcționalitățile pe care utilizatorii Spotify le cunosc și le apreciază, inclusiv funcții de personalizare care fac descoperirea muzicii pe Spotify atât de captivantă și unică. Pentru părinți și tutori, conturile gestionate le permit să adapteze mai bine conținutul disponibil pentru tinerii ascultători prin controale în aplicație – cum ar fi gestionarea redării Canvas, videoclipurilor și conținutului etichetat ca explicit. De asemenea, vor putea decide dacă un tânăr ascultător poate reda anumiți artiști sau piese cu noua funcție de control a Spotify.

Contul gestionat este, de asemenea, o veste bună pentru părinții și tutorii care nu doresc ca recomandările lor să se amestece cu cele mai recente melodii pentru adolescenți – fiecare cont din plan va avea recomandări separate, iar favoritele muzicale ale unui tânăr ascultător nu vor influența rezultatele anuale Wrapped ale managerului planului.

Părinții sau tutorii cu un plan de familie în Danemarca, Noua Zeelandă și Suedia pot accesa pagina lor de cont în aplicație și selecta opțiunea de a „Adăuga un ascultător sub 13 ani [sau echivalentul local de piață]”, apoi urmați instrucțiunile. Aflați mai multe aici.

Pentru abonații la planul Premium Family care preferă o experiență de ascultare deja selectată și prietenoasă pentru copii pentru tinerii ascultători, aplicația Spotify Kids este, de asemenea, disponibilă în Danemarca, Noua Zeelandă, Suedia și alte 11 piețe.

Atât contul gestionat, cât și aplicația Spotify Kids oferă o experiență concepută pentru ascultătorii sub vârsta de 13 ani (sau echivalentul local de piață), așa că este important ca părinții sau tutorii să reprezinte cu exactitate vârsta unui tânăr ascultător în timpul creării contului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *